Sådan kontakter du OctaFX Support

Sådan kontakter du OctaFX Support



OctaFX online chat

En af de mest bekvemme måder at kontakte OctaFX-mægler på er at bruge online chat med 24/7 support, der giver dig mulighed for at løse ethvert problem hurtigst muligt. Den største fordel ved chatten er, hvor hurtigt OctaFX giver dig feedback, det tager cirka 2 minutter at få svar. Du kan ikke vedhæfte filer til din besked i onlinechat.
Sådan kontakter du OctaFX Support
Indtast de nødvendige oplysninger og tryk på "Start chat"
Sådan kontakter du OctaFX Support


OctaFX assistance via e-mail

En anden måde at kontakte support via e-mail. Så hvis du ikke har brug for hurtigt svar på dit spørgsmål, skal du bare sende en e-mail til [email protected] . Vi anbefaler kraftigt at bruge din registrerings-e-mail. Jeg mener e-mail, som du brugte til registrering på OctaFX. På denne måde vil OctaFX være i stand til at finde din handelskonto via e-mail, som du brugte.


OctaFX-hjælp på telefon

+18558371853
En anden måde at kontakte OctaFX på er telefonnummer. Alle udgående opkald vil blive opkrævet i henhold til byens takster angivet i parentes. Disse vil variere afhængigt af din telefonoperatør.


Sådan kontakter du OctaFX via kontaktformular

Sådan kontakter du OctaFX Support
En anden måde at kontakte OctaFX-support på er "kontaktformular". Her skal du udfylde din e-mailadresse for at modtage svar tilbage. Du skal også udfylde tekstbeskeden. Her er den samme situation, som med Online Chat, vil du ikke være i stand til at vedhæfte filer.

Klik her: https://www.octafx.com/contact-us/

Hvad er den hurtigste måde at kontakte OctaFX på?

Det hurtigste svar fra OctaFX får du gennem telefonopkaldet og onlinechatten.


Hvor hurtigt kan jeg få svar fra OctaFX-support?

Du får øjeblikkeligt svar, hvis du kontakter OctaFX telefonisk. Du vil blive besvaret i løbet af få minutter, hvis du skriver via Online chat.

OctaFX-adresse

Suite 305, Griffith Corporate Centre, Beachmont, Kingstown, St. Vincent og Grenadinerne


På hvilket sprog kan OctaFX svare?

Sådan kontakter du OctaFX Support
OctaFX kan besvare dit spørgsmål på ethvert sprog, du har brug for. Oversættere vil oversætte dit spørgsmål og give dig et svar på samme sprog.


Kontakt OctaFX via sociale netværk

Sådan kontakter du OctaFX Support
En anden måde at kontakte OctaFX-support på er sociale medier. Så hvis du har Du kan sende beskeder på Facebook, Twitter, Instagram, Telegram, VK, Youtube. Du kan stille almindelige spørgsmål i sociale netværk


OctaFX Hjælpecenter

Log ind på OctaFX, du vil se hjælpecenter
https://www.octafx.com/education/faq/
Sådan kontakter du OctaFX Support
Thank you for rating.